HotS: Fenix spotlight video!

U četvrtak nam je posle skoro mesec i po dana pauze otkriven novi HotS heroj koji stiže u Nexus - legendarni Protoss ratnik Fenix, u njegovoj Dragoon fromi.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 16.03.2018.

19:38

HotS: Fenix spotlight video!

Izvor: Klan RUR

Blizzard se bar malo smilovao na nas, pa umesto da čekamo Spotlight video do ponedeljka, dobili smo ga već danas!

Fenix će biti sustained-damage Assassin koji nam unosi dosta zanimljivih mehanika.

Njegov Trait se zove Shield Capacitor i unosi prepoznatljivu osobinu Protoss jedinica - trajni Shield. Fenix startuje sa 800 permanentnog štita, koji se regeneriše veoma brzo, 80 po sekundi, ali tek pet sekundi nakon što ste poslednji put primili damage.

Njegovo Q se zove Plasma Cutter, i nama deluje veoma zanimljivo, predstavlja laser koji puca u prstenu oko Fenixa (čiju veličinu određujete vi) i tako oštećuje i usporava sve jedince koje pogodi. Fenix može da se kreće dok laser puca.

W osobina, Weapon Mode, je još jedna novina koja nam stiže u HotS po prvi put. Naime, klikom na W menjate mod pucanja basic attacka, kojih ima dva. Prvi mod ima 150% veću brzinu pucanja, a drugi mod puca znatno sporije, ali ima 25% veći damage, splash damage i veći range za 1.5.

Treća osobina mu daje mobilnost i zove se Warp (E). U suštini predstavlja klasični teleport, ali protivnik ne zna gde će se Fenix prebaciti. Doduše, postoji mali channeling, kada mogu da vam prekinu Warp, tako da se pazite.

Što se Heroica tiče, oni su sledeći: prvi je Purification Salvo(R), koji sekundu i po skenira okolinu, "zaključa" sve heroje, a zatim ispali po pet projektila na svakog, koje nanose 86 damage po raketi. Ali to nije sve, nanose 50% više štete ukoliko je meta usporena, tako da će tu biti prostora za combo akcije.

Drugi Heroic se zove Planet Cracker(R), koji predstavlja globalni heroic. Fenix se namesti i ispali smrtonosni zrak u željenom pravcu preko cele mape. Zrak traje 4 sekunde, nanoseći 105 Damage na svakih 25 stotinki, odnosno 420 damage po sekundi. Neverovatno moćan Heroic, koji će moći da briše čitave timove uz odgovarajuće kombinacije sa drugim herojima.

Naš prvi utisak je da deluje tromo, kao što Dragooni i jesu, ali veoma smrtonosno i eksplozivno. Talente trenutno još uvek ne znamo, ali verujemo da ćemo ih videti uskoro, a u međuvremenu, pogledajte Spotlight video i uživajte:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: