CS:GO – Nexin tim pronašao organizaciju

Ekipa MANS NOT HOT za koju igra srpski igrač nexa je konačno pronašla organizaciju za koju će nastupati.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 08.03.2018.

12:00

CS:GO – Nexin tim pronašao organizaciju

Evropski miks sastav beleži prilično dobre rezultate, trenutku učestvuju na tri turnira, i napreduju veoma brzo.

Njihovi rezultati nisu prošli nezapaženo, pa ih je organizacija Imperial dovela u svoje redove. Ova bugarska organizacija je nekada okupljala najbolje igrače te zemlje, ali je krajem prošle godine došlo do prekida saradnje.

Tim je trenutno u top 40 na rang listi, a u poslednjih mesec dana su zabeležili skok od 32 mesta. Dolaskom organizacije, ekipa će sigurno još više napredovati, jer će sada moći da se fokusira samo na igru.

Ekipa Imperial trenutno učestvuje na Challenger kupu koji vodi na ECS ligu, juče su izgubili od ekipe Heroic, ali i dalje imaju šansu za prolazak, preko puta gubitnika. Njihov protivnik u drugom žrebu je Fragsters, a meč je trenutno u toku.

Sastav Imperial:

Jesper “TENZKI” Plougmann
Asger “AcilioN” Larsen
Nemanja “nexa” Isaković
Rokas “EspiranTo” Milasauskas
Žygimantas “nukkye” Chmieliauskas

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: