LoL: TasteLess je novi član Crvene Zvezde

League of Legends tim Crvene Zvezde, pojačao je svoje redove u jeku tekuće sezone EBL.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 07.03.2018.

12:05

LoL: TasteLess je novi član Crvene Zvezde

Crvena Zvezda je odlično otvorila sezonu sa serijom od 3-0, ali trenutno stvari ne stoje najbolje po tim, pa Zvezda zauzima pretposlednje mesto na tabeli, sa skorom od 4-7.

Zbog toga dolazi do određenih promena u prvoj postavki tima, u odnosnu na onaj tim koji smo videli prilikom predstavljanja planova nove sezone.

U tim je danas i zvanično stigao mladi srpki support igrač Igor “TasteLess” Radusinović, koji će za Zvezdu nastupati minimum do kraja ove sezone Esport Balkan Lige, a koji će na mestu supporta zameniti rumunskog igrača Octav “ANG” Cretu.

Videćemo da li će ova promena uneti svežinu u redovima Crvene Zvezde, i pomoći timu da pronađe svoj put ka top 4 i plasmanu na plej-of, što je trenutni cilj uprave.

IZVOR: Klan RUR
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: