HotS Western Clash: Tempo Storm juri treću evropsku žrtvu

U Katovicama se ovih dana pored CS:GO turnia i StarCraft 2 WCS globala, održava i najvažniji Heroes of the Storm turnir sezone u zapadnoj hemisferi, Western Clash.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Nedelja, 04.03.2018.

11:10

HotS Western Clash: Tempo Storm juri treću evropsku žrtvu

Izvor: Klan RUR

Prva dva dana turnira obeležila je neočekivana dominacija Tempo Storma nad evropskim predstavnicima, koji važe za tradicionalno "jači" region od Severne Amerike.

Nakon što je u osmini finala pao Zealots, Tempo Storm je u sledećem meču rezultatom 3-1 poslao u donji dež žreba i Fnatic, tako da ih je danas na putu do velikog finala poslednja prepreka Team Dignitas, još jedno veliko ime sa evropskog kontinenta.

Gubitnik tog meča ide u finale luzera, gde protivnika čekaju u duelu između Fnatica i Zealotsa.

Na Western Clashu se do sada igralo poprilično "tradicionalno", ali je interesantna iznenadna "ponovna" popularnost Garrosha, koji je doneo nekoliko presudnih pobeda. Detaljnu metu Wester Clasha možete pogledati ovde.

Mečevi završnice počinju danas od 11h, a možete ih pratiti uživo na Twitch kanalu www.twitch.tv/blizzheroes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: