HS – predstavljena godina Gavrana – šta sve stiže novo?

U najnovijem video na zvaničnom Hearthstone Youtube kanalu predstavljena je nova standard godina – godina Gavrana (The Year of the Raven)!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 27.02.2018.

19:38

HS – predstavljena godina Gavrana – šta sve stiže novo?

Ona će krenuti već krajem marta i tada će setovi iz 2016. godine otići u Wild – Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan i Mean Streets of Gadgetzan.

Osim toga, konačno znamo koje će karte otići u Hall of Fame iz Classic seta! To su očekivano Ice Block, ali i potpuno neočekivano Coldlight Oracle! Osim ove dve, omiljeni Molten Gaint će biti vraćen na cenu pre nerfa, odnosno 20 umesto 25 mana, ali će zato i on otići u Hall of Fame, pa će igrači moći da uživaju u starim špilovima u Wild formatu.

Kako su objasnili, Coldlight Oracle ume da bude poprilično “nefer” kada vam odbaci karte sa vrha špila, i ograničava neke druge interakcije, dok istovremeno nudi veoma jak neutralni način za vuču karata, tako da je njegovo vreme da ode u Wild.

Tu su i lepe vesti kada je naš džep u pitanju! S početkom nove ekspanzije, neće više postojati kvestovi od 40 golda, već će ti stari kvestovi sada davati 50 golda! Takođe, za sve kvestove su uslovi gotovo preplovljeni, tako da ćemo ih sada ispunjavati brže i lakše.

Najavljena je još jedna stvar koju igrači traže i žele već godinama – mod za turnire unutar same igre! Ova neverovatno korisna stvar će ući u beta fazu u narednim mesecima i zatim će se pojaviti u samoj igri, gde će moći svako da je koristi! Veoma praktična stvar za sve, od običnih zajednica do organizatora turnira.
Ben Brod nam je u videu čak dao i nagoveštaje sva tri nova seta koja ćemo videti ove godine, a male sličice sa hinotvima šta to možete biti, možete videti ispod.

Šta mislite, šta predstavljaju ova tri nova Hearthstone seta koja će dođi tokom 2018. godine?
Ispod možete pogledati i ceo video u kome nam Ben Brode priča o svim ovim novostima, a kako je i najavio, i premijeru nove ekspanzije možemo očekivati uskoro, verovatno već sledeće nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: