StarSeries 1. dan – favoriti sigurni, MICHU sjajan na debiju

Završen je prvi dan CS:GO StarSeries turnira u Kijevu, a na startu nije bilo previše iznenađenja.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 18.02.2018.

01:42

StarSeries 1. dan – favoriti sigurni, MICHU sjajan na debiju

Prvi veliki turnir posle brojnih transfera je počeo, i uprkos tome što nije bilo previše rezultatskih uzbuđenja, turnir smo propratili sa velikom pažnjom zbog novajlija u ekipama.

Turnir su otvorili SK – MVP PK kao i Cloud9 – Heroic koji su počeli u isto vreme, od 9 časova. Brazilci su bili ubedljivi sa 2:0, dok je Cloud9 dobio Heroic istim rezultatom. Osvajač Majora je na Overpassu pobedio Dance 16:1, a najnovije pojačanje ekipe, RUBINO, je za ceo meč imao samo jedan frag – ne tako bajan start za Norvežanina.

FaZe se potom lako izborio protiv TyLoo, dok je Gambit u neizvesnom duelu savladao fnatic 2:1, a seized je bio jedan od najboljih igrača svog tima.
G2 je prepustio Renegadesu 10 rundi u dve mape, a ubedljiv je bio i NaVi protiv ekipe HellRaisers, gde je s1mple ponovo bio najbolji igrač ukrajinskog tima.

Mousesports je nakon preokreta dobio Virtus.pro 2:1, ali je Poljake sigurno obradovala fenomenalna igra novajlije MICHU-a koji je još na probi. Debitant u legendarnom timu imao je 78 fragova, a najbližu mu je bio byali sa 63 ubistva. Sjajni dupreeh je vodio Astralis do pobede nad Liquidom od 2:1, a u američkom sastavu je jedina svetla tačka bio sjajni NAF, koji pretenduje da postane jedan od glavnih igrača ekipe.

Slede dueli ekipa sa identičnim skorom, termini ostaju isti, a parovi su sledeći:

09:00 – fnatic – TyLoo
09:00 – HellRaisers – Heroic
12:00 – Renegades – Liquid
12:00 – MVP PK – Virtus.pro
15:00 – Natus Vincere – Gambit
15:00 – SK – mousesports
18:00 – G2 – Astralis
18:00 – FaZe – Cloud9


Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: