EnVyUs doveo još jednog igrača

Francuska ekipa EnVyUs rešena ja da se ove godine vrati u vrh svetske scene, pa je za kratko vreme dovela dva igrača.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Utorak, 13.02.2018.

02:52

EnVyUs doveo još jednog igrača

Prvi igrač je povratnik u tim, kioShiMa koji je sa Francuzima izgradio svoje ime, dok je najnovije pojačanje hAdji.

On će u startnoj petorci zameniti SIXER-a koji je bio član tima nešto više od godinu dana. HAdji u tim stiže iz EnVyUs akademije, gde se dobrim igrama za 10 meseci preporučio prvom timu.

Ovaj Francuz marokanskog porekla je već debitovao za EnVyUs u okviru StarSeries kvalifikacija, gde je doduše tim u miks sastavu, jer se RpK i dalje nije rešio svoje zdravstvene probleme. Bio je među boljima u pobedi nad Space Soldiers 2:0, ali nije uspeo da ponovi izdanje protiv Heroica koji ih je na kraju savladao 2:1.

Kada francuska petorka bude kompletirana, čini se da će sastav biti više veoma dobar. Promene su svakako bile neophodne, s obzirom da je tim imao prilično skromnu godinu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: