Astralis doveo sjajnu zamenu za Kjaerbye

Danska ekipa Astralis brzo je reagovala posle odlaska Kjaerbye u North, i dovela više nego dostojnu zamenu u vidu Magiska!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 08.02.2018.

01:25

Astralis doveo sjajnu zamenu za Kjaerbye

Odlazak Kjaerbye u North bio je pravo iznenađenje za Astralis, ali je organizacija dovela sjajnog Magiska koji je nekada bio član upravo ekipe North.

Magisk je 2016. godine završio na 6. mestu HLTV rang liste, mada je naredne godine imao slabiji učinak. Ipak, Danac ima tek 19 godina i već je dokazan igrač na velikoj sceni, pa njegova igra može biti samo u usponu.

On u Astralis dolazi iz OpTica gde je proveo pet meseci, mada nije pružao igre kao u ekipi North koja se iz nekog razloga odrekla ovog igrača.

Magisk igra na poziciji entry fragera, ima odličan aim i prilično agresivnu igru, ali ukoliko gla1ve bude uspeo da usmeri njegovu agresivnost u pravom smeru, ovo će biti pun pogodak za ekipu.

Trener zonic je na veoma zanimljiv način predstavio najnovije pojačanje. Biće jako zanimljivo videti koliko je (i da li je) Astralis zapravo izgubio odlaskom Kjaerbye, pošto bivši član OpTica može da se ispostavi kao odlično pojačanje.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: