I to se dogodilo – Virtus.pro doveo igrača!

Posle dugogodišnjeg zajedničkog igranja, startna petorka ekipa Virtus.pro će konačno doživeti izmene!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 08.02.2018.

01:24

I to se dogodilo – Virtus.pro doveo igrača!

Poljska organizacija je posle brojnih neuspeha ipak presekla i rešila da izvrši promene u ekipi koja je zajedno imala najduži staž na scenu.

Dosadašnji kapiten ekipe, TaZ, poslat je na klupu usled veoma loših igara koje su počele još od druge polovine prošle godine. TaZ je ubrzo izjavio koji je izjavio da poštuje i razume odluku ekipe, te da im želi sreću. Naglasio je da ne odlazi u penziju, te da ćemo ga i dalje viđati na sceni, a dodao je i da je srećniji i motivisaniji nego ikad.
Na njegovo mesto doći će drugi Poljak, igrač Kinguina MICHU. Ipak, on će u timu biti mesec dana na probi, tako da će mladi Poljak morati još da radi kako bi dobio ugovor.

Ovaj 21-godišnjak igra na poziciji entry fragera, a uprkos tome što je mlad, igrao je za ekipe poput Meet Your Makers i Gamers2 (sadašnji G2) pre nego što je došao u Kinguin. Kao najbolji igrač (verovatno) druge po jačini poljske ekipe, dobio je poziv legendarnog Virtus.pro.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: