Poroci Majamija – League of Legends epizoda

Iako LoL publiku predstavljaju u proseku najmlađe generacije kada je esport u pitanju, Riot Games je ipak odabrao zanimljiv retro način za promociju lokacije gde će se održati finale NALCS 2018 prolećnog splita.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 06.02.2018.

12:51

Poroci Majamija – League of Legends epizoda

Kristijan Fel, zvanični umetnik Riota zadužen za mnoge splash ekrane heroja i skinova, uradio je sliku sa poznatim LoL igračima iz Severne Amerike, u duhu osamdesetih i čuvene kriminalističke serije Poroci Majamija (Miami Vice), koju možete videti na vrhu vesti.

Finalne prolećnog splita će se održati sedmog i osmog aprila u sunčanom Majamiju, preciznije u koncertnoj hali The Fillmore, čiji unutrašnji izgled možete videti ispod.

Izvor: Klan RUR
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: