Igrači odabrali heroje za Samsung Galaxy skinove?

Iako je Worlds sezone 7 završen još u oktobru prošle godine, ostala je još jedna stvar da se odradi vezana za njega. Kao i svake godine, pobednik svetkog LoL prvenstva dobiće set skinova u igri napravljeni po naliku na logo tima. Pojedini igrači šampiona, ekipe Samsung Galaxy, odabrali su svoje skinove još u novembru, a kako navode pojedini izvori, preostali igrači su svoje odluke doneli u toku ove nedelje, pa bi Riot uskoro trebao započeti pravljenje ovih skinova.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Nedelja, 04.02.2018.

13:58

Igrači odabrali heroje za Samsung Galaxy skinove?

Četiri igrača novog svetskog LoL šampiona izabrali su svoje heroje skoro pa po završetku samog svetskog prvenstva, a kako navode pojedini Esports mediji, preostala dva igrača doneli su odluku o svom izboru. Za sada se zna da će Samsung Galaxy skinove dobiti Rakan, Xayah, Taliyah i Gnar. Ostalo je još da Ambition i Haru zvanično izraze želju o SSG skinu. Njih dvojica žele da Worlds skin dobiju Jarvan i Ezreal, što bi značilo da ćemo prvi put imati prilike da vidimo da heroj ima dva Worlds skina.
Ostalo je još da dobijemo zvaničnu potvrdu o tome koji heroji će zasigurno biti deo Samsung Galaxy skin seta, a skinove možemo očekivati sredinom godine, kada se skinovi sa grbom pobedničke ekipe puste u LoL prodavnicu.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: