EULCS: Početak sezone zakazan za 19. januar!

Posle malo više od mesec dana, takmičarski League of Legends ponovo je aktuelan. Prvi mečevi EULCS-a zakazani su za petak 19. januar.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 13.01.2018.

00:52

EULCS: Početak sezone zakazan za 19. januar!

EULCS se vraća, a ove sezone očekuje nas velika borba za titulu šampiona "starog kontinenta". Timovi su veoma zanimljivih izgleda. Po prvi put u poslednje dve godine imaćemo prilike da gledamo totalno novi, izmenjeni, G2 Esports, koji je svoj novi roster oformio oko mid lejnera Perkz-a. Fnatic nije mnogo menjao postavu, ali se timu priključio bivši trener četvorostrukog šampiona evrope, trener G2-a, Youngbuck, kao i Hylissang, bivši support ekipe Unicorns of Love. H2K je mnogo menjao, Schalke04 sastavio odličan tim. Da ne dužimo, pogledajte Riotov hype video koji najavljuje novu EULCS sezonu. Ono što je u njemu zanimljivo jeste to da je svaki intervjuisani igrač, dobio priliku da se "ispriča" na maternjem jeziku, među kojima se našao i Perkz. Prvi meč igra se 19. januara od 18h a u njemu ćemo gledati reprizu finala summer splita sezone 7 u kojem će igrati G2 i Misfits! Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: