HS svetsko prvenstvo – osvojite do 6 packova glasanjem!

Četvrto po redu Hearthstone svetsko prvenstvo je na manje od nedelju dana od nas, startuje sledećeg četvrtka, 18. januara i održaće se u Amsterdamu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 12.01.2018.

13:50

HS svetsko prvenstvo – osvojite do 6 packova glasanjem!

Sada već tradicionalno, Blizzard daje inicijativu široj igračkoj publici da prati i navija za svoje omiljene takmičare, tako što organizuje glasanje za šampiona, odnosno za onog ko je vaš favorit i mislite da će baš on osvojiti titulu.

Dovoljno je samo da glasate i već ste osvojili jedan garantovani Kobolds and Catacombs pack, a kako vaš favorit bude napredovao, možete osvojiti do 6 KNC packova. Przinaćete, sasvim primamljiva brojka, zato glasajte pažljivo.

Na svetskom prvenstvu učestvuje 16 takmičara iz regiona širom sveta, koji su tokom prošle godine pokazali zavidno znanje i uz malo sreće zasluženo došli do završnog turnira sezone. Konkurencija je ovoga puta zaista jaka, iz svih regiona nam dolaze poznati i kvalitetni igrači.

Kao po običaju, mi vam dajemo našeg favorita, ali nemojte nas držati za reč – glasaćemo za Purplea! Ko je vaš favorit? Da se lakše odlučite, pogledajte deck liste koje će igrači igrati na prvenstvu.

Glasanje možete obaviti prateći ovaj link, samo birajte pažljivo, jednom kada zaključate vašeg favorita, to je to. Glasanje možete obaviti do 16. januara, zato požurite!

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: