Tasteless pojačava španski LoL tim eMonkeys

Grči LoL tim Greek Regenisis ostvario je drugo mesto na Esports Balkan Ligi, a njihov support, Igor “Tasteless” Radusinović, pokazao se u dobrom svetlu, a praćen brojnim dobrim partijama, privukao je pažnju španske ekipe eMonkeys, čije će boje braniti u budućnosti.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Četvrtak, 11.01.2018.

21:37

Tasteless pojačava španski LoL tim eMonkeys

eMonkeys je novi član španske LVP lige. Tim je osnovan krajem 2015. godine, a svoj najveći uspeh zabeležen je prošle sezone kada je tim izborio mesto u LVP ligi za sezonu 8. Tim eMonkeys predvodiće Moryo na topu, RLOL u džungli, Raw na midu i Monk, koji će činiti bot duo sa Tasteless-om. Za razliku od Sacre-a i EdinPriqtel-a, koji će u svojim novim timovima biti izmene i imaće pravo učešća u regionalnim turnirima, Tasteless neće imati istu mogućnost, pa će naš najbolji support zasigurno propustiti druge sezone EBL-a i Vip Adria Lige. Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: