Novi, ili ipak stari, Rengar nas čeka od sledeće godine!

Četvrti ili peti rework na Rengaru zapravo nije rework, već vraćanje starog Rengara u League of Legends. Ova izmena obradovaće ljubitelje starog Rengara!

Izvor: Nina Miliæeviæ

Nedelja, 24.12.2017.

00:59

Novi, ili ipak stari, Rengar nas čeka od sledeće godine!

Video koji je objavio radnik Riota pokazuje nam da će Rengarov Savagery (Q skil) biti, jednim delom, vraćen na staro. Kada nabije sve Ferocity stackove, Rengarov Q neće biti skillshot, kao što je sada slučaj, već pojačanje sledećeg basic attacka, kao što je bio slučaj do novembra 2016. godine. Imajući u vidu ovu promenu, očekuje se da i njegov pasivni item, Bonetooth Necklase, dobije izmenu u vidu bonus AD-a kako bi Rengarov novi pojačani Q imao više efekta.

Ovde možete videti kako izgleda Rengar sa novim reworkom: Iako se ne zna kada će tačno ova izmena izaći, opis Twitter posta Riotovog radnika najavljuje nam promenu u nekom od prvih pečeva sledeće godine.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: