CS:GO – Da li Nuke treba redizajnirati?

Redizajnirani Dust 2 skoro dva mesecna spremno čeka kraj “aut linije”, a još uvek ne znamo ko ide van igre?

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 23.12.2017.

14:45

CS:GO – Da li Nuke treba redizajnirati?

Kao i u slučaju Inferna, i Dust 2 će čekati neko vreme da se vrati u aktivnu rotaciju. Pakao je bio vraćen nakon Majora u Atlanti, pa će verovatno po oprobanom receptu Valve to uraditi i sa najigranijom Counter-Strike mapom.

Tipovalo se na razna imena, gotovo svim mapama se može naći razlog za redizajn, a mnogi igrači bi želeli da to bude Nuke.

Setimo se, mapa je pretpela veliki redizajn pre dve godine, ali izgleda da to nije bilo dovoljno da oživi. I dalje je veoma malo zastupljena na velikim turnirima, a npr. ekipa SK uvek banuje Nuke.
Neverovatan je podatak da je Nuke igran samo 4 puta od 131 mape koliko je odigrano na poslednja četiri velika događaja: EPL S6 Finals, BLAST Pro Series, IEM Oakland i EPICENTER. Postavlja se pitanje da li je sada prioritet zameniti mapu koja se ne igra, ili preurediti recimo Mirage/Cache koji su više zastupljeni, ili neku treću mapu?

Koje je vaše mišljenje, zašto profesionalne ekipe izbegavaju Nuke i da li mapu treba izbaciti iz aktivne rotacije i popraviti kritične delove mape?

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: