Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Pričalo se o njemu već duže vreme i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti zvanično u Heroes of the Storm. Pošto su istrošili sva praznična iznenađenja, Blizzard je odlučio da pusti zvanični hint za novog heroja – Blaze, Firebat stiže u Nexus!

Izvor: Nikola Ranèiæ klan rur

Četvrtak, 21.12.2017.

21:04

Konačno StarCraft heroj – Firebat stiže u Nexus!

Vest koja će definitivno najviše obradovati sve ljubitelje originalnog StarCrafta, ali i generalno sve one kojima je dosta “main stream” igara. Slabo dobijamo heroje iz manje popularnih igara kao što su StarCraft ili Diablo. Firebat je Terran jedinica i ujedno će predstavljati prvog Warrior heroja iz ove frakcije. Spavate li mirno Zergovi?

Firebata odlikuje veliki AoE damage i verovatno će više biti bruiser nego klasičan tank. Dobro će nam doći malo vatare za vreme ovih zimskih dana. Dolazak novog heroja najavljen je za januar, verovatno u nedelji kada se završi Winter Veil festival. Za sada smo uspeli toliko da saznamo, a vi uživajte u ovom malom teaseru gde Firebat narušava Jainonu zimsku idilu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: