Major 2018: 100 Thieves doveo igrače Immortalsa

Organizacija 100 Thieves oformila je svoju CS:GO ekipu, i sklopila ugovore sa četiri bivša igrača Immortalsa, te će tako imati pravo učešća na Majoru u Bostonu naredne godine!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 14.12.2017.

14:50

Major 2018: 100 Thieves doveo igrače Immortalsa

Dešavanja vezana za turnir postaju sve interesantnija. Valve je nedavno objavio promenu sistema takmičenja, igrači PENTA tima igraju pod novom organizacijom Sprout, a poslednje vest je da će i igrači bivšeg Immortals-a igrati u Bostonu pod novom organizacijom.

Svi se sećamo drame koju su izazvali kNg, HEN1 i LUCAS1 u septembru ove godine. Brazilci su kasnili na zakazani meč, potom su izbačeni iz tima, a steel i boltz su pokušali da se sa novim igračima domognu Majora, ali su doživeli debakl već na startu.
Boltz je potom dobio poziv od ekipe SK da zameni felpsa (još uvek nije zvanično napustio tim), dok je steel otišao u Liquid.

Kontroverzna trojka je i dalje imala legendarni status, što znači da su mogli da se priključe novoj organizaciji i obezbede učešće na Majoru umesto Immortals. Organizacija 100 Thieves, koja je nedavno oformila i LoL ekipu, je ovde videla svoju šansu i sklopila ugovor sa njima. Roster je upotpunjen dolaskom fnx-a koji je gotovo celu godinu proveo na klupi Immortalsa, dok je peti igrač BIT koji je igrao za TeamOne.

Turnir je dosta dobio učešćem ove petorke, koja garantuje zanimljive mečeve, majstorske poteze i neizvesnost, a kako ekipa već duže vreme trenira zajedno verujemo da će u Bostonu prikazati dobru igru i, ko zna, možda opet stići do same završnice turnira.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: