Stigao je "HotS 3.0" - najveće gejmplej izmene do sada!

Mora da je Chromie umešala svoje prste u novi patch iako se ne nalazi u njemu. Velike gejmplej izmene najavljene na BlizzConu kao “gameplay 2018 izmene” ipak su stigne kalendarski u 2017. godini. Ogromne promene na građevinama, kampovima, minionima i Stealth herojima konačno su ugledale svetlo Nexusa!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 13.12.2017.

13:09

Stigao je

Definitivno najveći patch posle HotS 2.0. Nekako imamo utisak kao da ćemo od danas upaliti po prvi put Heroes of the Storm, jer se mnogo stvari menja koje će potpuno promeniti pristup igri. Nije ni čudo što mnogi ovaj patch vide kao “HotS 3.0”.

O mnogim izmenama smo već pisali više puta. Verujemo da ste sa dosta toga već i upoznati. Osvrnućemo se na najbitnije promene i neke sitnice koje su dopunjene.

Prvo, moramo da najavimo dolazak Hanzoa u Nexusa. Na njegovu nesreću, on je možda prvi heroj koji neće biti “zvezda” svog patcha. Šta više, čini se kao da će Hanzo imati najmanju popularnost u HotS-u i da će deliti sličnu sudbinu kao Probius kada se pojavio u Nexusu. Da li je u pitanju samo loš trenutak njegovog dolaska ili činjenica da dolazi iz Overwatch univerzuma, vreme će pokazati. Sve njegove magije možete pogledati na OVOM linku.

Definitvno najbitnija izmena jeste izbacivanje municije na građevinama. Već smo pisali o tome kako će te izmene uticati na gejmplej. Detaljno o tome možete pročitati na OVOM linku. Ono što smo vam ostali kratki što se tih informacija tiče, jeste da će građevine od sada praviti 25% manje štete minionima kao i da im je range vision povećan za 25%. Takođe, jedna vrlo bitna izmena ipak neće stići. Ranije je najavljeno da će side wall, odnosno onaj “zidić” pored kapije, automatski da se sruši kada srušite i kapiju. Ipak je Blizzard na osnovu komentara HotS zajednice odlučio da ne napravi ovu izmenu. Na linku gore možete videti koliko je ta izmena zapravo bila bitna, i kako bi ona uticala na sam tok igre.

Zaboravite na 5v5 Mid Brawl na startu partije – stiže promena na spawnovanju miniona. Neće viši biti onih 5 sekundi delay od trenutka kada se otvore kapije, pa dok minioni krenu ka svom lejnu. Dakle, šta to znači u praksi – ako previše “kampujete” na početku partije na Midu, što svi igrači vole da rade, propadaju vam dva lejna u XP-u.

Pričali smo i o buffovima kod kampova. Svi od postojećih kampova dobili su po neku izmenu. Promenjena su i vremena kada će se pojaviti na mapi. Sve o tim izmenama možete pročitati na OVOMlinku, a kako sve to izgleda u brojkama pogledajte na OVOM linku.

Takođe, izmenjeni su i svi Stealth heroji. Na stranu što su dobili skoro pa potpuni rework, kompletan koncept “nevidljivih” heroja dobio je novu dimneziju. Sada su mnogo uočljiviji, kao neka senka. Nema više naprezanja očiju da li mi se ovo neko šunja sa leđa ili mi je samo loša grafika. Kako će od sada izgledati Stealth heroji možete pogledati na OVOM linku. Sve izmene na talentima i brojke možete pronaći na OVOM linku.

Poslednja, možda i najbitnija izmena je dolazak Performance-Based Matchmaking. Pisali smo već i ovim promenama na MMR-u, i sigurni smo da će mnogo poboljšati kvalitet igre. U ovom ogromnu patchu našlo se i mesta za početak nove sezone, a kompletna battleground rotacija izgleda ovako:
  • Battlefield of Eternity
  • Braxis Holdout
  • Cursed Hollow
  • Dragon Shire
  • Infernal Shrines
  • Sky Temple
  • Tomb of the Spider Queen
  • Towers of Doom
  • Warhead Junction


Mogli bi do sutra da pišemo o izmenama, ali smo nestrp

Nexus više nikada neće biti isti!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: