Clutch Gaming predstavio tim za NALCS sezonu 8

Novajlija u američkoj League of Legends ligi, ekipa Clutch Gaming, predstavili su svoju petorku za osmu sezonu NALCS-a, a najveće iznenađenje u rosteru ekipe definitivno predstavlja najbolji evropski mid lejner, Febiven.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Četvrtak, 07.12.2017.

12:48

Clutch Gaming predstavio tim za NALCS sezonu 8

Novoosnovana LoL ekipa, koja iza sebe ima upravu NBA tima, Houston Rockets-a, ozbiljno se spremila za novu sezonu u NALCS-u. Čak tri igrača EnVyUs-a našla su se u startnoj petorci Clutch Gaming-a, kao i jedan od najboljih evropskih mid lejnera i sada već bivši igrač ekipe H2K, Febiven, koji je definitivno najveća zvezda ove ekipe. Top lejner ekipe biće Solo, igrač koji je 2016. nastupao za Echo Fox. Lira, Apollo i Hakuho činiće Jungle i Bot trio ove ekipe. Njihova sinergija iz perioda igranja u ekipi EnVyUs može doneti rezultate ekipi.
Najveće iznenađenje definitivno jeste prelazak Febivena u Clutch Gaming. Najbolji mid lejner prošle EULCS sezone oprobaće se u NALCS-u, a svoju prvu odigraće upravo za novajliju ove lige. Febiven Imajući u vidu skill koji su evropski mid lejneri doneli američkim ekipama, kao što su to uradili Bjergsen, Froggen i Alex Ich, definitivno se i od Febivena može mnogo očekivati. Nema sumnje da će čovek, koji je dobio Faker-a u meču između Fnatic-a i SKT-a, biti najveća zvezda ove ekipe! Sam roster realno nije popunjen mega zvezdama, ali ima potencijala da se nađe u samom vrhu NALCS lige. Trojac EnVyUs-a je i prošle sezone pružao dobre partije, a sa dodacima u vidu Soloa i Febivena definitivno imaju šanse da se nađu u gornjoj polovini tabele, a ko zna, možda i ugroze neku od top 3 pozicije. Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: