CS:GO – Na’Vi osvojio DreamHack Winter u Jenćepingu

Pobedivši mousesports u finalu, Na’Vi osvaja 50 000 dolara i penje se na vrh Jenćepinga u Švedskoj!

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Utorak, 05.12.2017.

13:45

CS:GO – Na’Vi osvojio DreamHack Winter u Jenćepingu

Na’Vi je kao drugoplasirani u grupi A zakazao sebi polufinalni duel sa francuskim EnVyUsom, gde su prošli bez izgubljene mape. Pobedili su 2-0, Overpass (16:11) i Nuke (16:14). Na drugoj strani su se sastali osvajač PGL Majora – Gambit, i mousesports. Gambit se očajno pokazao, potpuni kolaps u ekipi. Na dve mape uzeli su ukupno 10 rundi, Nuke su izgubili 16:9, dok je ne Trainu mousesports još više izdominirao – 16:1.

Posle polufinalnih mečeva dobili smo imena dva tima koja će se boriti za najveću nagradu: Na’Vi i mousesports. Finale je otpočelo na Cobblestone, gde je Saša ‘s1mple’ Kostilijev bez mnogo poteškoća izveo ekipu na pravi put, a veliku pomoć imao je i od Egor ‘flamie’ Vasilijeva. Iako je Cobble bio pik mouseportsa, T strana Na’Vija bila je nezaustavljiva, pa se poluvreme završilo 11:4 u njihovu korist. Ništa nije uspeo mouse u drugom delu meča, Na’Vi je uzeo nedostajajuće runde i zatvorio meč 16:4 za vrlo lep početak ukrajinskog tima.
Druga mapa bila je Inferno. Na’Vi nije toliko lako prošao ovog puta, ali je ipak odneo pobedu. Bilo je dosta razmene rundi u prvom poluvremenu, nije delovalo obećavajuće za Na’Vi, a na odmor su otišli s manjom razlikom od 9:6. Lepo je igrao mousesports, uzimali su runde na toj T strani. Isto se desilo i sa Na’Vi. Čim su prešli u terore, electronic se pretvorio u pravu zver, pokupili su prvih 6 rundi drugog poluvremena. Vodili su 12:9, a mousesports im je tada odgovorio sa jednom rundom za 12:10. Ova runda je dala malo oduška evropskoj mešavini, ali usledile su još dve runde Na’Vija, koji je do kraja meča mousesportsu dao samo još jednu rundu. Ovim se završava finale u Jenćepingu, Na’Vi uzima i drugu mapu (16:11), 50 000 dolara, a s1mple je pokupio nagradu najboljeg igrača turnira.
Novčana nagrada za drugo mesto iznosila je 20 000 dolara, koju je pokupio mousesports. Po 10 000 uzeli su EnVyUs i Gambit, 3 000 Heroic i BIG, a Rise Nation i North Academy po 2 000 dolara.

Interesantan turnir u Švedskoj, Na’Vi je osvojio svoj prvi turnir u 2017. Njihov prethodni zlatni uspeh bio je prošle godine, kada su osvojili ESL One u Njujorku savladavši VP u finalu. Sada je konačno ovaj malo izmenjeni sastav dobio ,,moralni bust”, a nadamo se da će Na’Vi i tokom predstojeće godine ostvariti značajne rezultate. Legendarni tim sa bogatom istorijom, omiljen generacijama kanteraša!

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: