Larva osvojio Zotac Cup, pa banovan doživotno

Kasno u nedelju po našem vremenu završen je prvi StarCraft Remastered Zotac Cup, serije Master.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Ponedeljak, 04.12.2017.

16:31

Larva osvojio Zotac Cup, pa banovan doživotno

Turnir je imao pozamašan nagradni fond, čak 20 000 dolara, pa je zato i privukao sam krem korejske i svetske Brood War scene. I ekipa kastera je bila kao iz snova, tu su bili braća Plot: Day9 i Tasteless, te INcontroL i Artosis.

Turnir je bi vema gledan i imali smo prilike da vidimo zaista sjajne mečeve, ali se nažalost završio sa senkom neprofesionalnosti koju je pokazao pobednik turnira, Larva,

Naime, Larva je u jednom trenutku u sred velikog finala koje se prenosilo uživo, podigao svoju bosu nogu na sto i krenuo da simulira igranje nogom, što je imalo za cilj da pokaže “koliko mu je lako” da dobije partiju, imajući u vidu da je tada već vodio 1-0.

Da li je ovaj potez bio mala predstava i šala, ili ozbiljan maliciozni BM, ne znamo još uvek, ali je ovo svakako bilo ogromno nepoštovanje i ruganje njegovom protivniku u finalu, Legendu.

Samo par sati nakon što se incident dogodio (Larva je osvojio turnir, dobivši finale sa 3-0), uprava Zotac kupa se javila i rekla da će Larva morati odmah da se izvini Legendu i njegovim fanovima zbog ovakvog nepoštovanja protivnika. Isto tako, Larva je doživotno banovan sa svih događaja u organizaciji Zotaca.

Pitanje je da li će biti i finansijski kažnjen, oduzimanjem dela od 10 000 dolara, kolika je nagrada za prvo mesto.

Sporni potez možete videti ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: