HotS RUR turnir, Reboot Infogamer festival – 1500e nagrada!

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na Reboot Infogamer festival u Zagrebu, koji će se održati od 21. do 26. novembra na Zagrebačkom Velesajmu.

Izvor: B92

Utorak, 14.11.2017.

14:12

HotS RUR turnir, Reboot Infogamer festival – 1500e nagrada!

U okviru njega veliki deo činiće RUR Esports Arena, na kojoj će se tokom trajanja festivala održati četiri velika esports turnira u igrama Heroes of the Storm, Dota 2, Hearthstone i Overwatch.

Nagradni fond za Hearthstone turnir biće 1500 EUR u robnim i novčanim nagradama*, i on će se održati u petak, 24.1.

Ukupno osam ekipa boriće se tog dana za deo ovog kolača, a jedna od njih je tim lvlUP, jedan od najjačih regionalnih HotS timova koji od organizatora dobija direktan poziv.

Ostalih sedam biće određeno na kvalifikacijama koje će se održati u subotu, 18.11. u 13h.

Kvalifikacije će se održati odvojeno za region "Istok" odnosno za timove iz Srbije, Crne Gore i Makedonije, i region "Zapad", ukoliko ste iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Ukoliko su timovi mešoviti, mogu da biraju gde žele da se prijave.

Prijave za kvalifikacije su potpuno besplatne, a možete se prijaviti OVDE ukoliko ste iz Srbije, Crne Gore ili Makedonije, odnosno OVDE ukoliko ste iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Iz regiona Istok dalje prolaze 3 ekipe od kojih je pobedničkoj ekipi obezbeđen smeštaj i noćenje dan pre turnira, dok iz regiona zapad dalje prolaze četiri ekipe.

Prijave su ograničene na 16 ekipa po regionu, partije će biti bo3, a format će biti određen na osnovu broja prijavljenih ekipa za kvalifikacije.

Sva pitanja možete postaviti na mejl adresi nikola.savic@klanrur.rs

*Za nagrade, koje će biti u robnim i/ili novčanim nagradama, garantuje Reboot Infogamer festival.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: