League of Legends All Star turnir – Ovo su izabrani igrači

Najpoznatiji League of Legends egzibicioni turnir, All Star, održaće se ove godine u Los Anđelesu od 7. do 10. decembra.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Ponedeljak, 13.11.2017.

19:16

League of Legends All Star turnir – Ovo su izabrani igrači

Ove godine očekuje nas malo drugačiji All Star događaj. Za razliku od prethodnih godina, kada su igrači iz različitih regiona bili podeljeni u dve ekipe, crvenu i plavu, odnosno vatrenu i ledenu, ovoga puta igrači će biti podeljeni po regionima iz kojih dolaze. Za sada su izglasane postave iz 7 od 8 regiona koji učestvuju i ostalo je da region Vijetnama, iz kojeg nam dolazi ovogodišnju učesnik svetskog prvenstva Gigabyte Marines, izabere svoje predstavnike. Ovo su predstavnici 7 izabranih regiona:

NA LCS: Hauntzer (TSM), Mike Yeung (P1), Bjergsen (TSM), Sneaky (C9), Aphromoo (CLG)

EU LCS: sOAZ (FNC), Jankos (H2K), PowerOfEvil (MSF), Rekkles ( FNC), IgNar (MSF)

LPL: 957 (WE), MLXG (RNG), Xiye (WE), Uzi (RNG), Meiko (EDG)

LCK: Cuvee (SSG), Ambition (SSG), Faker (SKT), PraY (LZ), GorillA (LZ)

LMS: Ziv (AHQ), Karsa (FW), FoFo (JT), BeBe (JT), SwordArt (FW)

TCL: Thaldrin, Stomaged, Frozen, Zeitnot, Zergsting

CBLOL: VVvert, Revolta, Kami, brTT, Dioud

Zanimljivo je da se u postavi Evrope ne nalazi ni jedan član ekipe G2, koja već 4 splita za redom dominira evropskim regionom, kao ni najboljeg američkog ADC-a, Doublelifta. Imajući u vidu da fanovi League of Legendsa glasaju za učesnike All Star događaja, izostavljanje pojedinih favorita možda i ne iznenađuje toliko. Kao i na svakom turniru i ovde Južna Koreja ulazi kao favorit jer njihova postava možda predstavlja i najbolju postavu koju je LCK imao ove godine. Zabava nas sigurno očekuje, kao i na svakom dosadašnjem All Star turniru!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: