CS:GO – Na’Vi doveo electronica

Nedugo nakon odlaska seizeda iz tima, ekipa Na’Vi dovela je veliko pojačanje u vidu mladog electronica.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 06.11.2017.

22:31

CS:GO – Na’Vi doveo electronica

Čuvena ukrajinska organizacija i dalje pokušava da sklopi sve kockice i sagradi tim koji se može umešati u borbu za Major titulu. Letos je bilo dosta promena u sastavu, ali tim i dalje ne beleži rezultate kakve želi. Ipak, čini se da su sada doveli sjajno pojačanje koje će biti glavna podrška s1mple.

U ekipu dolazi electronic, koji je do sada igrao za FlipSid3. U suprotnom smeru odlazi seized, koji će biti na dvomesečnoj pozajmici u ekipi, uključujući i Major u Bostonu. Electronic je jedan od najperspektivnijih igrača CIS regiona, ima samo 19 godina a već neko vreme je glavni igrač Markeloffove ekipe. U FlipSid3 je skoro uvek bio entry fragger, a sigurno ima kvaliteta za tu ulogu i u novoj ekipi. Uz sve poštovanje prema seizedu, electronic je već sada sjajan igrač, a može samo da napreduje, naročito uz igrače poput Zeusa i Edwarda.

Igrač trenira sa ekipom već tri nedelje, a svoj debi imaće u ESL Pro Ligi i to protiv Astralisa za dva dana, a do petka će oprobati i protiv BIG i FaZe u istom takmičenju. Izgleda da je organizacija dovela pravo pojačanje u pravom momentu, pa će s1mple sada verovatno ostati u timu, pošto je skorije bilo priča o njegovom odlasku usled nezadovoljstva rezultatima.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: