HotS: Hanzo i Alexstrasza zvanično potvrđeni!

Iako smo za ovogodišnje heroje saznali malo ranije nego što je to trebalo, nismo mogli da ostanemo ravnodušni nakon BlizzCon objave. Sada i zvanično – Hanzo i Alexstrasza stižu u Nexus!

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Subota, 04.11.2017.

15:56

HotS: Hanzo i Alexstrasza zvanično potvrđeni!

Heroes of the Storm zauzeo je lepu poziciju tokom početne ceremonije i odmah nakon objave da StarCraft II postaje F2P, predstavljena su nam dva nova zmaja u Dragons of Nexus videu. Kao što smo pisali ranije reč je o jednom Overwatch i jednom WarCraft heroju. Oba heroja dolaze nam kao range, s tim što im se uloge razlikuju. Hanzo, očekivano, stiže u Nexus kao assassin heroj, koji će biti odličan oko kontrole uskih objectiva i u pružanju visiona za svoj tim. Sa druge strane, Alexstrasza je novi support heroji, koja manipuliše svojim healthom da leči svoje sasveznike.

Biće jako zanimljivo videti kako će se ovi novi heroji snaći u Nexusu. Za razliku od ranijih godina, gde smo odmah imali pristup nekim od heroja, ovog puta moraćemo malo da sačekamo. Alexstrazsa bi trebalo da bude dostupna već u novembru, dok ćemo na Hanzoa morati malo više da sačekamo, odnosno negde do sredine decembra.

Pored dva nova heroja najavljene su i veliki izmene na sam gameplay, koje će stupiti na snagu verovatno početkom 2018 godine.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: