Team Liquid dominantan na otvaranju DotaPit-a

Novi peč – stara priča. Team Liquid je sa dva dominantna trijumfa otvorio DotaPit i sada sa smiješkom na licu igrači ekipe čekaju završetak današnjeg dana i svog sledećeg protivnika.

Izvor: Crunch_Doto KlanRUR

Petak, 03.11.2017.

16:12

Team Liquid dominantan na otvaranju DotaPit-a

Turnir su otvorile kineska ekipa Newbee i brazilski SG e-sports. U izuzetno zanimljivoj prvoj mapi ekipa SG e-sports je uspjela da pobijedi vicešampiona svijeta, nošena na krilima 4DR-ove Mirane. Njegov trostruki rampage na kraju mape je ono po čemu će se otvaranje Dota PIT-a pamtiti. Ipak, to im nije pomoglo da drugu mapu riješe u svoju korist. Kinezi su se relativno brzo sabrali i uspjeli da preokrenu rezultat u svoju korist. Konačnih 2:1 ih je povelo u polufinale gornjeg dijela kostura gdje su čekali pobjednika meča između Team Liquid i Immortals.

Newbee nije stigao ni propisno da odmori, a Liquid je već bio u polufinalu. Počistili su Immortalse za malo manje od 80 minuta efektivne igre, sa dvije maestralne partije njihovog carry-ja Amer “Miracle-” Al Barkavija na Juggernautu i Slarku.

U reprizi finala ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, Team Liquid je pokazao da su se zavukli pod kožu ekipi Newbee, te su nakon nove pobjede, ovog puta od 2:0, uspjeli da se domognu finala gornjeg dijela kostura. U prvom meču smo ponovo bili svjedoci Miracle-ove simultanke. Njegov Anti-Mage je bio neuhvatljiv (nevjerovatnih 36 hiljada net vrijednosti za 37 minuta igre) te je sa 21 ubistvom predvodio svoju ekipu do pobjede u seriji. Prva mapa je, na oduševljenje ogromnog dijela publike, bila karakteristična i po izboru Pudga kao pozicije 4 za ekipu Liquida, koji je prvu mapu učinio samo još atraktivnijom. Druga mapa je bila daleko zanimljivija i neizvjesnija. I rezultat na kraju (43:43) svjedoči o tome. Nakon 55 minuta napetih timskih borbi, prevladala je količina buyback-a u ekipama. Nakon par grešaka u pokušaju da meč što prije privedu kraju, igrači Newbee-ja su bili prinuđeni da iskoriste svoj buyback, koji se nije isplatio koliko igračima Liquida, te je Liquid, uz određenu dozu sreće, uspio da se domogne pobjede na drugoj mapi i finala.

Rezultati:

Newbee – SG e-sports 2:1

Team Liquid – Immortals 2:0

Team Liquid – Newbee 2:0

Drugi dan turnira otvorile su evropska ekipa OG i kineski Vici Gaming. Trenutni rezultat je 1:1 i treća mapa je u toku.
Pobjednik ovog meča će svog rivala čekati u polufinalu gornjeg dijela kostura, a za to mjesto će se boriti ruska ekipa Virtus. Pro i Fnatic. Meč će biti pomjeren sa zakazanih 15:15h na neodređeno, tačnije do kraja meča između OG-a i Vici Gaming-a.

Raspored za danas:

OG – Vici Gaming trenutno 1:1

VP – Fnatic početak nakon OG – Vici Gaming

TBA – TBA 18:30h

Gledajte uživo na : https://go.twitch.tv/dotapit

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: