Royal poražen – SKT u borbi za titulu svetskog LoL prvaka

Prvi polufinalni meč LoL svetskog prvenstva je odigran, a SKT je posle preokreta savladao kineski Royal Never Give Up sa 3-2 i plasirao se u još jedno Worlds finale u kojem će se boriti za svoju četvrtu titulu šampiona sveta!

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 28.10.2017.

14:42

Royal poražen – SKT u borbi za titulu svetskog LoL prvaka

Royal je dva puta vodio u ovoj Bo5 seriji, a na kraju je SKT uspeo vezati dve pobede i preokrenuti sa 2-1 na 3-2. Najveća zaslužnost pobedama Royala odlazi jungleru, MLXG-ju, koji je u obe pobede kineskog tima imao ogroman uticaj sa Sejuani. Dobar draft u mečevima koje je SKT dobio poprilično su uticale na kineskog junglera, koji je u sva tri izgubljena gejma njegove ekipe morao improvizovati pickovima kao što su Nocturne i Lee Sin. S druge strane, u ekipi višestrukog korejskog i svetskog šampiona, najjača karika bio je najbolji igrač sveta, Faker, koji je u svih 5 mečeva igrao Galia i bio glavni tenk i engage svoje ekipe.
Prvi gejm SKT nije imao rešenje za Sejuani, Malzahar duo Royala, dok su u drugom gejmu taj kombo zamenili Nocturne-om koji nije imao nikakav uticaj na gejm, što je uticalo na izjednačenje SKT-a. Sejuani je još jednom dozvoljena Royalu, ovoga puta u kombinaciji sa Ryze-om i Royal je za manje od 25 minuta odneo pobedu. SKT je pokazao zažto je najbolji tim na svetu sa dve dominantne pobede. Najčudniji potez definitivno će biti draft Royala u petom gejmu. Iznenadili su nas Lee Sin pickom, ali taj Lee Sin na kraju nije ni jedan ulti bacio u teamfighu kako bi svojim saigračima namestio kill. SKT je pobedom došao do još jednog finala, njihovog četvrtog, u kojem će se boriti za svoju četvrtu titulu prvaka sveta!
Protivnik SKT-a u finalu biće kineski World Elite ili korejski Samsung Galaxy, dve ekipe koje će sutra u isto vreme od 10h odmeriti snage i boriti se za plasman u finale i bitku sa SKT-om za titulu svetskog šampiona.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: