WoT – Najbolji replay – Emil I

Kada smo delili Sabaton tenkove pozvali smo sve igrače da nam šalju svoje snimke iz igre i sada je došlo vreme da vam predstavimo te najbolje partije koje su pristigle. Prva na redu je partija koja je bila druga u konkurenciji Tier VIII-X, igrač sa nadimkom ShteephSRB je odigrao sjajnu partiju na mapi Redshire sa Emil I švedskim teškim autoloader tenkom.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Utorak, 17.10.2017.

09:48

WoT – Najbolji replay – Emil I
Foto: Klanrur.rs

Ova partija je sjajan primer kako igrati sa solidno oklopljenim švedskim autoloaderom, kada treba jurnuti i kako se sačuvati tokom dužeg reloada celog klipa. S druge strane srećna okolnost u ovoj partiji je bilo nepostojanje artiljerije pa je to naravno išlo na ruku teškom tenku, ali 5.500 nanete štete je svakako za respekt!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: