Worlds 2017: Fnatic na istorijski način izborio četvrtfinale

Četvrtak je obeležio duele grupe B na ovogodišnjem svetkom LoL prvenstvu. Fnatic je novim uspehom ispisao istoriju, a korejski šampion Longzhu opravdao je ulogu favorita i plasirao se u četvrtfinale bez izgubljenog meča.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Četvrtak, 12.10.2017.

19:40

Worlds 2017: Fnatic na istorijski način izborio četvrtfinale

Fnatic je postao prvi tim u istoriji Worlds takmičenja koji se posle 0-3 u prvoj nedelji, odnosno 0-4 posle prvog meča druge nedelje, uspeo plasirati u četvrtfinale. Očekivani poraz usledio je od Lonzhua, ali je Longzhu pomogao Fnaticu pobedivši u svojim duelima protiv Gigabyte-a i Immortalsa, baš kao i Fnatic koji je savladao ove dve ekipe i posle regularnih 6 mečeva sve tri ekipe imale su ukupan rezultat 2-4. Dva puta Gigabyte i Immortals poraženi su od Fnatica, po jednom u regularnom meču i u tajbrejkeru iz kojeg je Fnatic izašao kao drugi najbolji tim grupe B. U petak igraće se mečevi grupe C u kojoj ćemo imati prilike da gledamo još jednog evropskog i korejskog predstavnika, kao i jednog kineskog.Vicešampion Kine, Royal, je neporažen, ali nas velika neizvesnost očekuje kao i prvog dana. I drugog dana druge nedelje mečevi počinju od 6 sati ujutru a program otvara evropsko-kineski duel u kojem će G2 probati da dođe do druge pobede i nanese Royalu prvi poraz u grupnoj fazi!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: