SKT neporažen posle prve nedelje LoL svetkog prvenstva

Završen je i treći dan LoL svetskog prvenstva, a još jedan prošao je uz dosta zabave. Najveće iznenađenje dana definitivno predstavlja novi poraz kineskog šampiona EDG-a.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 07.10.2017.

16:05

SKT neporažen posle prve nedelje LoL svetkog prvenstva

Treći dan otvorili su dueli grupe D u kojima su TSM i Misfits ostvarili ubedljive pobede protiv svojih protivnika, timova World Elite i Flash Wolves. TSM je jedina neporažena ekipa u grupi D i nalaze se na zasuženom prvom mestu na tabeli sa 2-0, Misfits i World Elite dele drugo mesto sa jednom pobedom, dok je Flash Wolves neočekivano poslednji bez pobede. Nakon grupe D usledili su mečevi treće grupe u kojima se G2 sastao sa Fenerbahceom, a Samsung sa Royalom. G2 je polako, postepeno i bez većih poteškoća savladao turskog predstavnika. Korejsko-kineski derbi dana pripao je vicešampionu Kine, ekipi Royal Never Give Up, koja je jako dominantno savladala treći seed Južne Koreje. Royal je na prvom mestu sa 2-0, G2 i Samsung na drugom sa 1-1, a Fenerbahce za sada deli istu sudbinu kao i Flash Wolves sa 0-2 na poslednjem mestu na tabeli.
Treći dan zatvorili su mečevi grupe A, koji su ujedno bili poslednji mećevi ove grupe za ovu nedelju Worlds-a. AHQ je još jednom pokazao da nije autsajder u grupi. Iako je izgubio od SKT-a, namučio je četvorostrukog šampiona sveta, koji je posle ovog meča došao do svoje treće pobede iz tri meča i zasad je jedina ekipa koja ima sve pobede posle prve nedelje. EDG je još jednom razočarao svoje fanove. Posle poraza od SKT-a i AHQ-a, na red je došao i Cloud9. EDG posle prve nedelje ne zna za pobedu i za plasman u četvrtfinale potrebne su im sve tri pobede u drugoj nedelji i stiče se utisak da je kineski šampion pred nemogućom misijom. Posle prve nedelje u grupi A, SKT je prvi sa 3-0, Cloud9 drugi sa 2-1, AHQ treći sa 1-2 i EDG na poslednjem mestu bez pobede.
Četvrti, poslednji dan prve nedelje donosi nam stanje na tabli posle polovine grupne faze. Timovi grupa B, C i D odigraće poslednje mečeve ove nedelje pre odlaska na pauzu do sledećeg četvrtka. Flash Wolves tražiće priliku za prvu pobedu protiv World Elite-a, dok će TSM protiv Misfitsa pokušati da prvu nedelju završi neporažen. Gigabyte će pokušati još nekom zanimljivom taktikom da dobije Immortals, a Fnatic se prvoj pobedi na Worldsu nada protiv šampiona Južne Koreje, Longzhua. Poslednji dan ove nedelje zatvoriće mečevi grupe C. Samsung i Fenerbahce odigraće prvi meč grupe C, dok će derbi susret između ekipa G2 i Royal odlučiti da li će Royal završiti nedelju neporažen ili će u grupi C posle prve nedelje 3 ekipe deliti prvo mesto.
Mečevi se ponovo igraju od 9h po našem vremenu. Prenos je, kao i do sada, na Riotovom Twitch kanalu!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: