Vip Adria Liga: Kliktech i x25 Marvo zadržali prvo mesto

Dva uzbudljiva duela otvorila su treće kolo Vip Adria Lige. x25 je u derbiju kola savladala RuR sa 2-0, dok je Kliktech istim rezultatom bio bolji od Ancestral-a.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 07.10.2017.

16:04

Vip Adria Liga: Kliktech i x25 Marvo zadržali prvo mesto

Iako RuR u svojoj istoriji nije dobio duel protiv ekipe x25, dobra partija protiv Asusa samo dan ranije dala je nadu navijačima kao i igračima RuRa da mogu parirati x25 marvu. Gejm je za RuR počeo bolje nego što je bilo ko mogao zamisliti, međutim kako je gejm odmicao tako se x25 vraćao i na kraju RuR nije imao rešenje za Plox-a na Twitchu koji je još jednom pokazao da je jedan od najboljih ADC igrača u Srbiji. Delovalo je kao da je poraz u prvom meču mnogo uticao na psihu igrača RuR-a. x25 je odigrao identičnu igru kao RuR u prvom meču, ali je iz perfektnog early gejma uzimala znatno više objektiva i povećavala svoju novčanu prednost iz minuta u minut, pa je RuR vrlo brzo izgubio i drugi meč ove serije. RuR je ovom pobedom blizu samog dna tabele sa skorom 1-2, ali se njihova igra poboljšava iz nedelje u nedelju. Odigrali su mečeve protiv svih pozvanih ekipa, pa se serija pozitivnijih rezultata od ove ekipe očekuje sada kada na red dolaze kvalifikovani timovi. S druge strane, x25 posle 3 pobede od 2-0 stoji na prvom mestu sa ukupnim skorom od 6-0.
Drugi meč prvog dana igran je između prve i poslednje ekipe na tabeli, Kliktecha i Ancestrala. Iako je Kliktech bio veliki favorit za ubedljivu pobedu, ove dve ekipe pružile su nam dobru zabavu. Ancestral je kao autsajder išao na faktor iznenađenja, uzeli Caitlyn i Morganu na botu, ali i posle dobrog starta na početku gejma, Kliktech se uozbiljio i rutinski odneo pobedu. Drugi gejm doneo je još veću zabavu. Warwick, Blitzcrank i Renekton uneli su nadu Ancestralu da mogu izjednačiti seriju. Međutim, Kliktech se adaptirao na hrvatski tim, uzeo Nocturne-a u džungli, Jax-a na topu i Caitlyn i još jednom dominantnom partijom odnela i drugu pobedu. Pobeda je Kliktechu obezbedila opstanak na prvom mestu, koje deli sa ekipom x25, ali zbog bolje map razlike Kliktech će zauzeti drugo mesto. Ancestral je prvi tim koji je zabeležio 3 poraza i poslednji su na tabeli. Slična stvar za njih važi kao i za RuR, jer je tim odigrao već dva duela sa pozvanim ekipama, pa se prva pobeda može uskoro dogoditi za ovu ekipu.
Treći dan ove nedelje i drugi dan trećeg kola zatvoriće LoL Vip Adriu za ovu nedelju. Od 19h treći dan otvaraju Crvena Zvezda i Bontech, dok će oko 21:30 Asus i Sigurno Sigurno odmeriti snage u poslednjem meču trećeg kola. Program počinje u 19h, a prenos je na ESL LoL Twitch kanalu.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: