CS:GO – Srbi loše počeli 4. kolo EBL

Okršaji u CS:GO Esport Balkan Ligi su već u jeku, na polovini smo grupne faze, a srpski timovi za sada ne beleže zavidne rezultate.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Sreda, 04.10.2017.

17:17

CS:GO – Srbi loše počeli 4. kolo EBL

Počelo je četvrto kolo grupne faze, a dva srpska tima su zabeležila nove poraze i tako sebi otežala posao za prolazak u plej-of.

Resistance – Mortal Kombat

Resistance nije pružio preveliki otpor Mortal Kombatu. Bugarska ekipa je za svoju prvu mapu birala Cache, gde su potpuno nadigrali srpski sastav. U prvoj rundi je spyleadeR napravio 4 headshot-a čuvajući A sajt, a nešto slično emkom je ponovio v1c7oR na istom sajtu. HOLMES je u 10. rundi napravio 3 lepa fraga iz squeaky pozicije, ali ni to nije bilo dovoljno za rundu. Iako meč nije bio neizvestan, uživali smo u lepim potezima, a možda i najlepši je priredio ponovo spyleadeR, rešivši 1v4 situaciju ali je utisak pokvario C4 eksploziv, pa je rundu osvojio srpski sastav. Na kraju poluvremena je bilo 12:3, a prva mapa završena je rezultatom 16:4. Resistance, koji u poslednje vreme dosta miksuje ekipu, se bolje pokazao na Mirage. Na poluvremenu su vodili 9:6, ali ih je katastrofalna T strana koštala odlučujuće mape, ponovo Bugari pobeđuju – ovoga puta 16:10. Ovim porazom, Resistance je ostao na deobi 3. mesta sa Game Agents i ex-Imperialom koji ima i meč manje.

Squared – Nexus

Usledio je duel Squareda protiv rumunskog Nexusa. Naša ekipa je birala Train, koji nije počeo najbolje, gubili su 3:0. Međutim, full buy runda je pripala Srbima, što im je dosta pomoglo da povedu sa 5:3. Tada je usledila ogromna serija Rumuna, koje se prekinula tek u 21. rundi, kada je već bilo kasno za preokret, jer je na tabeli pisalo 15:6. Dobio je Squared i sledeću rundu, ali je kraj usledio odmah nakon toga, 16:7 na Train.

Usledio je Mirage, a ponovio se problem koji je mučio i Resistance – loša igra na T strani. Na poluvremenu je Nexus vodio velikih 11:4, ali se juricM i ekipa nisu predavali. Upravo je naš snajperista bio najbolji na drugoj mapi i pokušao da održi svoj tim u igri, a naročito se istakao u 24. rundi kada je napravio 4 fraga AWP-om. Međutim, tada je bilo već kasno za preokret, zaradili su naši igrači još 2 runde, da bi Rumuni posle toga dobili i drugu mapu za nova 3 boda u grupi. Naša ekipa i posle 4 kola još uvek nema pobedu u grupi, baš kao ni KlikTech koji ima skor 0-3.

Preostala srpska ekipa, Binary Dragons, će u četvrtak igrati dva meča, protiv ex-Imperial i Resistance. Zmajevi su do sada odigrali samo jedan duel (pobeda) pa će ih u nastavku lige očekivati malo zgusnitiji raspored, ali verujemo da će uspeti da se probiju na vrh.
Stanje na tabeli sada izgleda ovako:
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: