CS:GO - proWince pobednik IeSF kvalifikacija!

Ekipa proWince bila je najbolja na kvalifikacionom turniru i tako sebi obezbedili put u Južnu Koreju!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 17.09.2017.

23:52

CS:GO - proWince pobednik IeSF kvalifikacija!

Kvalifikacije su odigrane ovog vikenda, a nakon dva dana borbe proWince je, možda neočekivano, izašao kao pobednik i sebi obezbedio put u Aziju.

Mečevi su igrani na FACEIT platformi, a glavni favorit je bila ekipa Squared, između ostalog zbog najvećeg iskustva koje imaju. Iako je bilo 64 slobodna mesta, nije bilo toliko prijavljenih ekipa, a najpoznatiji timovi su odmah otišle u četvrtfinale.

Tamo je Resistance pobedio ekipu UgandaWOD, Ripple je bio bolji od Lunacy, proWince je savladao ekipu JESTE, dok je Squared u polufinale otišao preko SATeam. Danas, u polufinalnim mečevima, Resistance je bez previše muke pobedio tim Ripple, dok je proWince istim rezultatom savladao Squared, ali daleko neizvesnije.
U finalu, proWince je rezulatom 2:0 pobedio i ekipu Resistance i tako sebi obezbedio odlazak u Busan, drugi po veličini grad Južne Koreje.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: