CS:GO - pištolji i dalje dobijaju pečeve

Valve je predstavio nove promene pištolja, a sada su na red došli Glock i P250! Trenutno je update u beta fazi. U zavisnosti od rezultata testa, kao i feedbacka zajednice, ovaj patch će možda biti malo izmenjen pre zvaničnog ubacivanja u igru, a možda će biti dodat u originalu.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Četvrtak, 14.09.2017.

15:23

CS:GO - pištolji i dalje dobijaju pečeve

Koje promene je dobio Glock? Početni pištolj terora nagrađen je malim poboljšanjima, prvenstveno boljom preciznošću. Pištolj je sada precizniji, i to prilikom trčanja i brze paljbe. Šteta koju nanosi Glock na većoj razdaljini malo je umanjena, dok je generalno pištolj nešto jači.
A šta se desilo sa omiljenim pištoljem velikog broja igrača – P250? I njemu je, kao i Glocku, celokupni damage povećan. Takođe, pištolj će više skidati helte udaljenijim protivnicima. Međutim, loša vest za fanove ovog pištolja, p250 više neće biti precizan prilikom trčanja, i pored toga, armor penetracija je smanjena. To znači da više neće biti runde gde sa pištoljem od 300 dolara rešavate ceo tim koji nosi kalaše. Nerf ovog pištolja se mogao očekivati, ali da li su možda malo i preterali?

Šta sve ovo znači ukratko?
Glock – buffed i p250 – nerfed. Verovatno će vam sada bolje ići prve runde na T strani, dok vam eco runde neće biti toliko zanimljive sa znatno oslabljenim p250.

Aimpunch je takođe pretrpeo veliku izmenu. Ekran vam više neće ići u nebo prilikom primanja metaka bez armora. Potres je značajno smanjen, sada je 33% od stare ‘animacije’, što će biti bezbolnije za gledanje, a i manje ćete se nervirati. Primer trenutnog i aimpuncha u beta fazi možete videti ispod: Ovo će dosta promeniti igru, s obzirom da je čak 66% aim puncha uklonjeno. Hrabar potez Valvea kada se uzme u obzir to da o ovoj animaciji nikada nije bilo toliko reči, a oni su ipak, postupili po svome i napravili ogromnu promenu.

Valve nastavlja da prilagođava, menja i sređuje pištolje, a poslednjeg puta promenjen je Five Seven. Da li je možda Deagle sledeći na listi, ili pak dva pištolja – dualies?

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: