FaZe i G2 sa lakoćom kroz A grupu ELEAGUE Premiera

CS:GO ELeague Premier 2017 je započeo mečevima A grupe u kojoj se nalaze timovi FaZe Clan, Na’Vi, G2 Esports kao i australijski Renegades.

Izvor: Luka Saviæ KlanRUR

Nedelja, 10.09.2017.

15:57

FaZe i G2 sa lakoćom kroz A grupu ELEAGUE Premiera

Prvi meč ove grupe bio je susret FaZe Clana i Renegadesa. Nova pridošlica australijskom timu, NAF, se nije dobro prikazao i bio je neuspešan protiv FaZe-a od koga su izgubili 16-9. U narednom okršaju Na’VI i G2 su se susreli na Infernu, gde je CIS tim izašao kao pobednik zahvaljujuću sjajnom s1mplu koji je imao 25 ubistava, 16-10. U meču za prolaz u plej-of FaZe je bes problema savladao CIS tim i osigurao prvo mesto u A grupi.

Sa druge strane G2 je pobedio Renegades 2:0 (16-9 Mirage, 16-2 Nuke) i zakazao revanš protiv Zeusa i ekipe. U poslednjem bo3 okršaju ove grupe, ponovo su se sastali Na’Vi i G2 Esports, KennyS i ekipa ulaze u meč željni pobede, željni novih titula i šansi da dokažu da su najbolji tim na svetu. Meč je započeo na Cobblestonu, Na’Vi je bio uspešan pri osvajanju obe pištolj runde, u oba poluvremena su uspeli da vežu prvih pet rundi, ali je G2 osvajao ostale, i francuski supertim je osvojio prvu mapu 16-12. Druga mapa počela je sjajno za CIS ekipu. Na T strani Inferna uspeli su da osvoje 12 rundi. Izgledalo je kao da ćemo gledati i treću mapu – Overpass. G2 je ipak želeo da pitanje pobednika reši malo ranije, uozbiljili su se i zahvaljujući 32 ubistava KennySa G2 Esports je pobedio Na’Vi na Infernu 16-14 i samim tim prošao u dalju fazu ELeague CS:GO Premiera!
Timovi koji prolaze dalje iz ove grupe su FaZe Clan i G2 Esports. Oni nastavljaju borbu za glavnu nagradu od 500 000 dolara u plej-of fazi. Naredni mečevi biće odigrani između 15. i 16. septembra a to će biti okršaji B grupe u kojoj se nalaze timovi Fnatic, Mousesports, North i Immortals. Prenos možete pratiti na ELeague-ovom zvaničnom Twitch kanalu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: