HGC: 7. kolo bez iznenađenja – Support heroji u problemu

Na žalost publike, nismo prisustvovali nekim iznenađenjima u sedmom kolu - čiste pobede favorita. Mečevi koji su trebali da odu u uzbudljiviju završnicu, otišli su, ali na kraju nedelje ništa van neočekivanog. Međutim, pojavio se jedan drugi problem - Support meta.

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Ponedeljak, 04.09.2017.

18:01

HGC: 7. kolo bez iznenađenja – Support heroji u problemu

Dignitas se konačno vratio tamo gde i pripada – u sam vrh tabele. Dve pobede protiv TGG i Team Experta vraća ih na drugu poziciju odmah iza Fnatica. Zealotsi nisu uspeli da naprave iznenađenje u ovom kolu, te su prilično lako izgubili od Experta sa 3-0, “RIP BlizzCon dream”.

Moramo još da izdvojimo jako lošu partiju Liquida, koji se trenutno nalazi na slaboj šestoj poziciji. Jeste da su svoj meč igrali protiv Fnatica, koji je za klasu iznad svih, ali za razliku od muke koje je Dignitas zadao Fnaticu prošlo kolo Liquid ima još mnogo da poradi na svojoj igri. Videćemo rezultate u narednom kolu, ali ako ovako nastave, može čak i da se dovede u pitanje njihov opstanak u HGC.

Mi ćemo se u ovom pregledu pozabaviti sa najvećim problemom koji se pojavio od Garrosh Balance Patcha. Trenutno svi Support heroji imaju neku manu. Uther je izgubio svoj burst protection. Auriel je izgubila sustain bitku. Malfurion od poslednjeg reworka nije toliko jak kao solo support. Jedino se Rehgar čini kao trenutno najbolji izbor kada je support heroj u pitanju. Sposoban je da iznese solo partiju. Ima dobar utility i trenutno pravi najveći damage od support heroja. Ostali hileri nisu dobili izmene već par patcheva, pa smo tako ovog vikenda mogli da vidimo gotovo sve support heroje, osim Li Li. Od Morales, preko Stukova do Lucia koji je dobio priliku da još koji put zavrti svoju pesmu u Nexusu. Zbog ovih mana svakog od heroja iz support klase, prisustvovali smo velikom broju mečeva koji su imali dva hilera.

Neki od najbolijh support igrača na EU regionu oglasili su se na Twitteru povodom ovog pitanja. Tako se Bakery iz Team Dignitasa nada da će neki support heroj da se istakne u narednom patchu. Splendour iz Team Liquida, koji najviše voli da eksperimentiše sa svojom support ulogom, izjavio je sledeće: Adrd iz Team Experta, iako mu support uloga nije primarna, uvek ima šta pametno da izjavi: Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: