OG pribavio jednog od najboljih svetskih igrača

Mnogi su očekivali saradnju sjajnog tima i sjajnog igrača, a sada je sve i potvrđeno!

Izvor: SyS KlanRUR

Petak, 01.09.2017.

20:17

OG pribavio jednog od najboljih svetskih igrača

Ono što smo i očekivali, konačno se i dešava – OG je odustao od neproverenih igrača, i iskoristio je svoj status da dovede jednog od najboljih svetskih pojedinaca trenutno – Resolut1ona.

Mladi ukrajinski igrač je iskusan na najvećoj svetskoj sceni, i kvalitet je dokazao kroz više timova, tako da OG zna šta “kupuje”. Posebno dobar period za Romana Faminoka je bio TI7 kada je kao superzvezda odveo Team Empire u Top8. Iako je tada igrao #1, daleko je iskusniji na midlejnu, a uz pomoć s4 sigurno neće imati problema da se snađe u novom okruženju.

Iako je to mnogima pre početka TI7 delovalo nemoguće, ovim potezom se OG pojačao i biće sigurno jedan od najjačih planetarnih timova i u sledećoj sezoni, a pretendovaće i na titulu prvog ovogodišnjeg Major turnira.

Čitavu objavu možete pogledati OVDE.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: