Legendarni, ali i jedini korejski Dota 2 tim ponovo aktivan

Svi igrači iz starog MVP Phoenix sastava su ponovo u jednom timu.

Izvor: SyS KlanRUR

Petak, 01.09.2017.

17:53

Legendarni, ali i jedini korejski Dota 2 tim ponovo aktivan

Svih pet igrača tima koji smo ranije pratili pod imenom MVP Phoenix se okupilo ponovo i reformiralo tim. Nisu dugo izdržali jedni bez drugih, jer su se razišli pre manje od godinu dana, a ovim potezom su samo potpalili maštu onih koji su se šalili da su se Korejci razišli po svetu da prikupe iskustvo, samo da bi još bolje igrali kada zaigraju ponovo zajedno.

MP, QO, Forev, Febby i DuBu će nastupati zajedno, a trenutno nemaju sponzora i organizaciju. Ovim potezom će korejsku Dota 2 scenu ponovo predstavljati barem jedan kompletan tim, a ne samo pojedinačni igrači rasuti u internacionalnim timovima. Ova ekipa je bila posebna po svom agresivnom stilu borbe koja nikada ne prestaje, u kojoj bi uvek izašli kao strana koja je “uzela više” nego protivnik, i jedno vreme su pretendovali na titulu čak i na najvećim turnirima. Ipak, uspeh im je izmakao na oba The Internationala na kojima su nastupali (2015, 2016) a za najveći uspeh i period dominacije se verovatno može smatrati osvajanje DotaPit lige u sezoni 4 ovog takmičenja, kada su prosto uništili Evil Geniuses u finalu. Ipak, tim je i pored briljantnih trenutaka bio veoma nestabilan i dešavalo se da im izmaknu pobede na najčudnije moguće načine, nešto što smo možda ove godine videli u Fnatic timu na The Internationalu 7.

Da li su Korejci naučili nešto igrajući po svetskim timovima? Ostaje da se vidi.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: