WoT – Grand Battle

Zvanično je, dobijamo novi scenario Grand Battle. Doduše samo kao test, tako da je moguće da će se neke stvari promeniti tokom testiranja. Ali šta mi zapravo znamo o ovom scenariju? Znamo da je Grand Battle namenjen isključivo za Tier X tenkove, da prati standardna pravila igre: zauzmi bazu ili uništi sve protivnike, format je 30 vs 30 i da je broj artiljerija ograničen na četri po strani.

Izvor: Klanrur, Miloš Ðuroviæ

Četvrtak, 31.08.2017.

09:39

WoT – Grand Battle
Foto: Wargaming/Klanrur.rs

Isto tako znamo da dobijamo novu mapu: “Nebelburg„ dimenzija 1.4x 1.4 km, koja je specijalno napravljena za ovaj scenario. Mapa ima 3 spawn pointa, na svakom se stvara po 10 tenkova u formaciji, što znači da se neće desiti da se svi teški tenkovi stvore na jednom mesto, a da na druga dva pointa nema ni jednog. Već će tenkovi biti što ravnomernije raspoređivani po spawn pointovima i uvek ćete u prvim redovima imati oklopnije tenkove, a na začelju će ici samohodna artiljerija. Poenta svega ovoga je da timovi koji se sretnu na određenom delu mape uvek budu podjednake snage.
Foto: Wargaming
Da bi ste igrali ovaj scenario potrebno je da imate Tier X tenk, u bitku ulazite kao i u svaki drugi scenario, tako što igrate random bitke, a početkom svake bitke imate mali postotak šanse da upadnete u Grand Battle (oko 10%) umesto u random bitku. Ako imate slabiji računar novi scenario će biti automatski isključen, pošto je zahevniji od klasične random bitke, ali ako baš želite da probate ovaj scenario možete to uraditi tako što ćete ga uključiti u opcijama. Upozoreni ste da je zahtevniji, nemojte posle nas da kriviti ako vam cela bitka bude jedan veliki slideshow.
Foto: Screenshot
Ali to nije sve! U Grand Battles scenariju možete zarađivati i bonove, ako ne znate šta su i čemu služe kliknite ovde. Količina zarađenih bonova zavisi isključivo od količine dobijenog bazičnog XP-a, što znači da premium i bonusi kao prva pobeda u danu sa određenim tenkome se ne računaju. Treba vam minimum 400 XP-a da biste zaradili 4 bona. Isto tako u ovom scenariju ćete moći da rešavate Personalne misije i da osvajate medalje, doduše neke medalje su izmenjene za potrebe Grand Battles scenarija:
  • Top Gun: Uništi 8 ili više neprijateljskih vozila
  • Radley – Walter`s medalja: Uništi od 10 do 12 neprijateljskih vozila
  • Pool`s medalja: Uništi od 13 do 20 neprijateljskih vozila
  • Raseinial Heroes medalja: Uništi 21 ili više neprijateljskih vozila


Već smo isprobali ovaj scenario i moramo vam reći da je zabavan, ako nemate Tier X tenk preporučujemo vam da što pre nabavite jedan i da nam se pridružite u borbama. U međuvremenu bacite pogled na video koji smo napravili:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: