WoT – Izašao Patch 9.20

Danas je na EU serveru lansiran patch 9.20 koji donosi puno novina – rebalansiranje mnogih tenkova, uvođenje kineske grane lovaca na tenkove, uvođenje novog moda bitaka 30v30, promene na artiljeriji kao i nove mogućnosti za zarađivanje obveznica.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Sreda, 30.08.2017.

16:16

WoT – Izašao Patch 9.20
Foto: Wargaming

Rebalans vozila

Da bismo lakše predstavili sve promene u balansu tenkova podelili smo to u odvojene članke:


Nova kineska grana lovaca na tenkove

O njima smo već pisali ali u suštini se radi o vozilima koja jako liče na sovjetska vozila, videćemo kako će se pokazati u borbi.

Grand battles

Sada je moguće igrati partije u modu 30vs30 vozila na jednoj ogromnom mapi, ali imajte u vidu da je ovaj mod ograničen na Tier X vozila. Detaljnije ćemo ga opisati u nekom od narednih tekstova ali za one sa slabijim računarima napomena da može dosta uticati na performanse računara.

Promene artiljerije

Ponovo imamo promenu stun mehanike – sada ona zavisi i od toga iza kakve prepreke se nalazi tenk, ako je iza nečega velikog i debelog preko 2 metra onda nema problema, ali se može desiti da ako tenk nije dovoljno sakriven ipak bude stunovan. Na kraju bitke se takođe u statistici sada prikazuje koliko dugo je artiljerija stunovala protivnike.

Obveznice (Bonovi)

Ova nova valuta u igri je do sada bila dostupna samo onima koji su igrali ranked battles, ali se sada može dobiti i u random bitkama i to opet samo za Tier X vozila. Za sada se njome mogu kupovati direktive ili poboljšana oprema, ali treba imati u vidu da poboljšanu opremu možete samo skinuti opet uz pomoć bonova.

Tehnički problemi sa patchom

Wargaming je primetio da se mnogi korisnici žale na tehničke probleme nakon novog patcha i izdao nekoliko smernica u tom smislu:

Ako vam je nestala neka oprema, camo net, bino ili toolbox to je verovatno posledica nekog moda nad kojim WG nema uticaj tako da tu pomoći nema.

Ako imate problema sa podešavanjima igre:
  • Stisnite Win+R
  • Ukucajte %appdata%\wargaming.net
  • obrišite World of Tanks folder sa ove lokacije


Ako imate problema s grafikom proverite da li ste instalirali najnoviji drajver

Ako imate problema s modovima najbolje je da sve obrišete, odete na

C:\games\World_of_Tanks\res_mods\#.#.# gde je #.#.#. trenutna verzija igre. Obrišete sve iz res_mods foldera i napravite novi prazan folder koji se zove 0.9.20

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: