Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 17.08.2017.

20:45

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Što se tiče Overwatcha, posetioci na Gamesconu će imati ekskluzivnu priliku da probaju među prvima potpuno novu mapu, koja će biti najvaljena u ponedeljak 21. avgusta zajedno sa trejlerom za mapu.

Takođe, imaćemo priliku da vidimo novi Overwatch kratki animirani film, nešto što je Blizzard često radio kao deo promocije igre i novog sadržaja, poput onog sa Wilsonom i Reaperom ili onog gde se Genji i Hanzo bore jedan protiv drugog.

Što se tiče Heroes of the Storm, novi heroj biće predstavljen takođe u ponedeljak, zajedno sa promo trejlerom za heroja, i heroj će takođe biti igriv za sve zainteresovane posetioce na festivalu! Da li će to možda biti Kel’thuzad ili Firebat iz StarCrafta, heroji za koje su procurele informacije da će se pojaviti? Ostaje nam da sačekamo ponedeljak i saznamo.

Osim toga, u sredu, 23. avgusta će se igrati revijalni meč između dve sjajne HotS ekipe, Team Liquid and Team Expert.

Što se tiče StarCraft 2, saznaćemo ko će biti novi co-op commander, za koga nam promo video takođe stiže u ponedeljlak 21. avgusta, a posetioci će moći da ga probaju na licu mest tokom Gamescoma, baš kao i nedavno izašli StarCraft Remastered.

Za Hearthstone neće biti prevelikih novina, ali će fanovi imati prilike da testiraju i vide nove specijalne mogućnosti pravljene za Fireside Gathering okupljanja, a svakako je najinteresantnije to što ćemo imati priliku da vidimo grupni Raid protiv Lich Kinga i jedva čekamo da saznamo kako će to izgledati.

Na GamesConu će se održati i završnica Hearthstone Global Games, gde će se odlučiti koja zemlja je nezvanični šampion sveta, a vi ne propustite priliku da glasate za vašeg favorita i osvojite packove.

World of Warcraft fanovi će imati priliku pre svih da probaju 7.3 patch, a biće otkriveni i specijalni novi detalji oko sadržaja koji nam stiže sa ovom zakrpom.

Ovo je samo deo programa koji je Blizzard pripremio za Gamescom, tu je naravno i specijalna ceremonija otvaranja, zatim kosplej takmičenja i još što šta drugo što će fanovi imati prilike da posete i pregledaju na Blizzardovom štandu tokom trajanja Gamescoma, od 22. do 26. avgusta.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: