WarCraft 3 dobio PTR server

Nešto se krčka i Blizzardu kada je u pitanju WarCraft 3.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Ponedeljak, 14.08.2017.

14:11

WarCraft 3 dobio PTR server

U petak je na battle.net forumu osvanuo zvanični “plavi” post koji obaveštava sve zainteresovane igrače da je podignut test server za predstojeću WarCraft 3 zakrpu 1.28.

Server je podignut kako bi se testirao potpuno novi set mapa koji je planiran sa narednim apdejtom za igru i ideja tih mapa je da se pre svega konačno uvedu neke važne balans novine koje su dugo zanemarivane. U okviru tih mapa nalaze se i stare mape koje su rebalansirane, kao i neke potpuno nove mape, koje do sada nismo imali prilike da igramo u WarCraft 3.

U objavi je navedena i lista “želja” odnosno ciljeva koje žele da postignu sa mapama.
  • Balansiranje progresije težine kampova od ranog ka kasnom delu partije, kao i balansiranje kvaliteta predmeta koji se dobijaju po istom principu.
  • Veća raznovrsnost i generalna korisnost predmeta, kako permanentnih tako i potrošnih itema.
  • Stvaranje više “mesta od interesa” po mapama kako bi se razbila monotonija u partijama, odnosno kako bi partije bile dinamičnije i sa više odluka o kretanju vaših armija.
  • Određene grafičke izmene koje se tiču estetike, ali i pre svega jasnije vizuelne prezentacije terena (kako u igri, tako i na mini-mapi), kako bi igrači bolje i lakše videli i razaznali stvari po mapama.


PTR server je “lajv” od ovog vikenda, pa ukoliko ste se uželeli dobrog starog WarCraft 3, idite i testirajte ove nove mape i pomognite u njihovom balansiranju.

Takozvani “classic” team u Blizzardu je sve aktivniji poslednjih meseci i godina sa novim sadržajem, pa nas ne bi čudilo i da se glasine o remasterovanju WarCraft 3 uskoro obistine i pokažu istinitim.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: