Startovao StarCraft 2 HomeStory Cup XV

Jedan od najčuvenijih i najzabavnijih StarCraft 2 turnira, HomeStory Cup, došao je do svog 15. izdanja.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Petak, 21.07.2017.

10:50

Startovao StarCraft 2 HomeStory Cup XV

Za ovih 5-6 godina postojanja turnira, HomeStory Cup se izgradio u jedan od najpopularnijih StarCraft 2 događaja, zbog njegove opuštene i domaćinske atmosfere. Koncept turnira je takava da čuveni Denis “Take” Gehlen i njegova produkcijska kuća TakeTV pozovu poznate StarCraft 2 igrače u njegovu kuću-studio gde se igrači takmiče, ail i pre svega dobro zabavljaju i druže, uz raznorazni zabavni i tematski program pored samog turnira, uz naravno žurke svake večeri nakon turnirskog dana.

Nagradni fond turnira je prethodnih godina standardno bio 20 000 dolara, ali će ovoga puta biti 10 000, zbog drugačijih sponzorskih dogovora. No, to ne znači da nećemo gledati vrunski StarCraft 2, daleko od toga. Neki od najboljih i najvećih StarCraft 2 igrača današnjice učestvuju na turniru, računajući tu i aktulenog svetskog prvaka Byuna i aktuelnog GSL šampiona, GuMihoa.

Ukupno 32 igrača raspoređeno je u 8 grupa sa po 4 igrača, odakle po dvoje najboljih ide u drugu grupnu fazu, sa 4 grupa po 4 igrača. U obe grupne faze igra se GSL sistem sa bo3 partijama. Juče su na programu bile grupe A,B,C i D i čije rezultate možete videti ispod, dok se danas igraju mečevi grupa E,F,G i H.

Program danas počinje od 13h, i možete ga pratiti uživo na zvaničnom Twitch kanalu – www.twitch.tv/taketv, gde će vam domaćini biti legendarna ekipa – RotterdaM, ToD i iNcontroL.

Za sve ostale detaljne informacije možete posetiti zvaničnu stranicu turnira.

Izvor: Klan RUR
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: