FCS: Odlučujući mečevi pred plej-of na programu ove nedelje!

Počinje poslednje, sedmo kolo, u kojem ćemo znati koji timovi će se takmičiti u plej-ofu.

Izvor: Nina Miliæeviæ klan rur

Ponedeljak, 19.06.2017.

12:01

FCS: Odlučujući mečevi pred plej-of na programu ove nedelje!

U ponedeljak gledaćemo:
Od 20h – Trenutno prvi na listi SBB Esports sa 11 pobeda i 1 igubljenom partijom, igraće protiv Expire Nation koji ima 3 pobede i 9 izgubljenih partija. S obzirom na stanje timova na tabeli ovaj meč neće imati nikakav značaj u borbi za plejof, jer SBB iako izgubi nema nikakve šanse da izgubi prvo mesto, kao što Expire Nation ne može izaći iz zone ispadanja.

Od 22h – Dva tima koja dele 4. mesto suočiće se sutra. RUR Esports i Monitor.rs sa 6 pobeda i 3 izgubljene partije odigraće duel koji direktno utiče na to koja od ove dve ekipe će u plejof. U koliko dođe do nerešenog rezultata, a EON pobedi Reformed Ones sutradan, proćiće ekipa koja ima bolji skor iz međusobnih duela. Ovaj meč će definitivno biti meč kola!

U utorak gledaćemo:
Od 20h – Prvi meč u utorak biće borba između timova koji zauzimaju drugo i treće mesto na tabeli. ASUS RoG Elite sa 9 pobeda i 3 izgubljene partije, boriće se protiv x25 Marvo koji ima 8 pobeda i 4 izgubljene partije. U plejofu sastaju se 2. i 3. ekipa na tabeli, pa će ovaj meč biti priprema za polufianale koje će ova dva tima igrati u plejofu.

OD 22h – Poslednji meč sedmog kola igraće se između Evolution Online i poslednjeg tima na listi Reformed Ones. Evolution Online ima 5 pobeda i 7 igubljenih partija, dok Reformed Ones ima 0 pobeda i 12 izgubljenih partija. Pobeda bi ekipi EON donela izjednačenje sa Monitor.rs i RuRom na 4. mestu u ligi ukoliko prethodno pomenute ekipe odigraju nerešeno svoj duel samo dan ranije.

Kao i uvek, budite uz svoje omiljene timove na twitch.tv/Fortuna kako biste ih podržali u njihovim poslednjim mečevima regularnog dela sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: