Stiže Rewind opcija u StarCraft 2

Blizzard olakšava pristup našim snimljenim partijama.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Petak, 21.04.2017.

09:54

Stiže Rewind opcija u StarCraft 2
foto: Blizzard

Bilo da ste hardkor ili kežual (ako takvi uopšte postoje?) StarCraft 2 igrač, znate da je ovo igra u kojoj uvek ima prostora za napredak, a jedno od osnovnih i idealnih oruđa za učenje na greškama jeste replay sistem, odnosno pregledavanje vaših partija kako biste saznali gde ste grešili i gde vas je protivnik nadigrao.

Trenutno, da biste gledali Replay morate da izađete iz partije, pronađete Replay, učitate ga i ona “premotate” do mesta koji vas interesuje. Blizzard od patcha 3.13 uvodi novu opciju zvanu “Rewind”, koja će značajno olakšati proces gledanja riplejeva.

Jednostavno, kada se završi partija, na Victory/Defeat ekranu će vam se pojaviti Rewind dugme i klikom na njega partija se momentalo pretvara u Replay koji odmah krećete da gledate i analizirate bilo koji njegov deo. Takođe će postojati Rewind opcija i u meniju tokom same partije – “Quit and Rewind”.

Rewind opcija će biti dostupna u svim modovima igranja koji podržavaju Replay sistem: Protiv AI, Multiplejer, Arcade i Co-op, i stiže uskoro u pomenutom patchu.

Zaista na prvi pogled sitan Quality of Life detalj, ali on je upravo to, nešto što će igračima gledanje riplejeva učiniti još komfornijim i bližim nego što sada jeste.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: