Esports B92.net

Blizzard predstavio zvanično StarCraft pivo!

Kada se po ceo dan bijete sa gnusim Zergovima i lukavim Protossima, na kraju teškog dana sa ratišta, ne preostaje vam ništa drugo nego da se nalijete dobrog piva u kafani kasarne.

Nikola Savić RUR
Podeli

Upravo u to ime, i u čast 20 godina slavne istorije StarCrafta, Blizzard će sve srećnike na BlizzCon 2018 počastiti sa četiri vrste piva koje će tamo moći da piju, po jedno za svaku od rasa i četvrto specijalno za 20 godina istorije franšize.

Ova piva napravljena su u saradnji sa pivarom Bottle Logic. Piva naravno imaju i imena, zovu se Haze of Adun koje je mutno svetlo pivo, Nydus Nectar je crno pivo, i Stimpack takođe crno pivo, samo sa dosta više alkohola, odnosno 8%.

Osim ovih gore koja će biti točena, tu je i četvrto “20 godina StarCrafta” pivo, koje se zove Power Overwhelming, i ono će biti u specijalnim limenkama koje vidite iznad.

Piva se mogu piti na BlizzConu dok traju zalihe, a mi zavidimo svim srećnicima koji će ih probati i koji će imati priliku da sačuvaju neke od ovih limenki kao suvenire.

Izvor: RUR

Starcraft 2

StarCraft 2: Legendarni TaeJa se vraća u Team Liquid!

Nakon više od dve godine kada je napustio StarCraft 2 scenu zbog služenja obaveznog vojnog roka u Južnoj Koreji, jedan od najvećih “gosua” koji je ikada nosio dres Team Liquida, Jun “TaeJa” Jang Seo se vraća tamo gde je napravio svoje najveće uspehe i ponovo oblači dres ovog prestižnog esport tima.

Starcraft 2 utorak 25.09. 14:01 Komentara: 0

Kreće WCS Montreal, izašle su grupe!

Poslednji premijerni WCS događaj pre BlizzCon kreće ovog vikenda. Odigrava se u okviru DreamHack festivala u kanadskom Montrealu, i mnogima je poslednja prilika da pokušaju da se domognu dragocenih WCS poena koji ih vode na BlizzCon StarCraft 2 svetsko prvenstvo.

Starcraft 2 subota 8.09. 18:59 Komentara: 1