Blizzard predstavio zvanično StarCraft pivo!

Kada se po ceo dan bijete sa gnusim Zergovima i lukavim Protossima, na kraju teškog dana sa ratišta, ne preostaje vam ništa drugo nego da se nalijete dobrog piva u kafani kasarne.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Utorak, 30.10.2018.

23:31

Blizzard predstavio zvanično StarCraft pivo!

Upravo u to ime, i u čast 20 godina slavne istorije StarCrafta, Blizzard će sve srećnike na BlizzCon 2018 počastiti sa četiri vrste piva koje će tamo moći da piju, po jedno za svaku od rasa i četvrto specijalno za 20 godina istorije franšize.

Ova piva napravljena su u saradnji sa pivarom Bottle Logic. Piva naravno imaju i imena, zovu se Haze of Adun koje je mutno svetlo pivo, Nydus Nectar je crno pivo, i Stimpack takođe crno pivo, samo sa dosta više alkohola, odnosno 8%.

Osim ovih gore koja će biti točena, tu je i četvrto “20 godina StarCrafta” pivo, koje se zove Power Overwhelming, i ono će biti u specijalnim limenkama koje vidite iznad.

Piva se mogu piti na BlizzConu dok traju zalihe, a mi zavidimo svim srećnicima koji će ih probati i koji će imati priliku da sačuvaju neke od ovih limenki kao suvenire.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: