Bob Ross kao StarCraft Protoss? Da, za SC 20. rođendan!

Legendarni umetnik postaće ovekovečen i u StarCraftu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 07.03.2018.

09:57

Bob Ross kao StarCraft Protoss? Da, za SC 20. rođendan!

Danas počinje promotivna akcija na Battle.netu povodom 20 godina od izlaska StarCrafta, i tim povodom će Blizzard častiti sve svoje igrače u svim igrama raznim finim nagradama, počev od danas do prve nedelje aprila.

Ali to nije sve, jer kako i treba, posebne nagrade stižu za igrače samo StarCraft 2. Blizzard se još jednom udružio sa popularnom platformom Twitch i zajedno organizuju akciju za dvadesetogodišnjicu StarCrafta.

Dovoljno je da u narednom periodu gledate redovno vaše omiljene StarCraft, StarCraft 2 i StarCraft: Remastered strimove i dobićete raznorazne specijalne nagrade, što garantovane, što mogućnost da nasumično dobijete i neke vrednije nagrade.

Prva glavna nagrada je Bob Ross kao Protoss – Bob Toss! U pitanju je bundle sa Bob Toss temom koji sadrži portret, sprej i emotikon. Dovoljno je samo da gledate dva sata StatCraft strimova i bundle je vaš!

Druga zagarantovana nagrade je novi UI za StarCraft 2, koji dobijate ako tokom strima proslave 30-31. marta vežete dva sata gledanja ovog strima.

Važno je samo da na vašem Twitch nalogu uvežete vaš Battle.net nalog, kako bi nagrade stizale tamo gde trebaju.

Sve ostale detalje o ovome, možete pročitati u zvaničnoj objavi Blizzarda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: