Sc2: IEM Katowice: Serral i 11 Južnokorejaca

Ostalo je još samo 12 najboljih StarCraft 2 igrača na najvećem turniru sezone i jednom od najvećih čitave WCS godine u StarCraft 2 esport svetu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 03.03.2018.

11:52

Sc2: IEM Katowice: Serral i 11 Južnokorejaca

Prvi globalni WCS turnir u godini je očekivano doneo gotovo sve kvalitetne igrače iz Južne Koreje, a jedini foreigner među plej-of igračima jeste finski Zerg Serral, koji je već ranije ove godine pokazao da je trenutno najbolji foreigner, titulom u Lajpcigu, tako da je ovo samo potvrda njegove odlične forme.

Ne samo da je dospeo do plej-ofa, već se i nalazi već u Top 8, gde čega pobednika meča Dark protiv Trapa, iz top 12.

U samoj završnici imamo po 5 Zerg i Protoss igrača, te dva Terrana (TY i Maru), tako da je što se rasa tiče poprilično šarenoliko i balansirano.

Mečevi top 12 faze počinju danas (subota), od 12h po našem vremenu, a možete ih uživo pratiti kao i do sada na zvaničnom Twitch kanalu - www.twitch.tv/esl_sc2

Parove plej-ofa možetee videti ispod:
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: