Stigle su nove balans izmene u StarCraft 2

Multiplejer izmene koje je StarCraft 2 balans tim najavio pre oko nedelju dana, juče su stigle na evropske servere.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 01.02.2018.

06:18

Stigle su nove balans izmene u StarCraft 2

Glavni akcenat u ovom balans peču je na Ravenu, Terran mech jedinici koja se čini kao da nikako ne može da nađe svoj dom nakon velikih gejmplej promena koje su stigle na jesen prošle godine.

Zato je sada uklonjen Repair Drone, koji se jednostavno pokazao nepraktičnim, a vraćena je jedna od Ravenovih najjačih osobina, Auto Turret, ali sada sa daljinom kastovanja od svega jedne jedinice igre, umesto 3, kako bi Raven mogao da bude blizu lokacije gde želi da postavi Turret, i tako omogući protivniku više mogućnosti da ga kanteruje, pogotovo kada se Auto Turrer koristi za harassment linija radilica. Takođe je značajno ojačan i Anti-Armor Missile na svim poljima.

Ghostu je startna mana povećana sa 50 na 75, ali će zato sada opet startovati bez Cloak, koji će ponovo morati da istraže putem Personal Cloaking.

Protoss je dobio blagi nerf Mass Recall abilitija, koji se pokazao veoma moćnim, i to u vidu blage pauze od 7 stotiniki, dok su Stalkeri značajno nerfovani. Sa druge strane, Disruptor će ponovo biti malo vraćen u život, jer više neće imati pauzu od jedne sekunde kada kastuje Purification Novu, što će igračima svakako omogućiti da ga koriste efikasnije, ali ne i za “death dropove”, jer će postojati 0.7 pauze kada izađe iz nekog transporta.

Detaljnu listu promena možete videti na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: